fbpx

Nuoriso-osasto

Nuoriso-osastossa on aloittanut syksyllä useita uusia nuoria palokuntalaisia. Tällä hetkellä nuoriso-osastoon ei oteta uusia jäseniä. Tilannetta tarkastellaan uudelleen viikon 8 tienoilla. (tilanne 26.1.2019).

Palokunnan nuorisotoiminta tarjoaa mielenkiintoisen ja hyödyllisen harrastuksen. Palokuntaharrastus sopii sekä tytöille että pojille.

Mitä palokuntanuoret tekevät?

Toiminnan perustana ovat viikkoharjoitukset. Harjoituksissa harjoitellaan hyvin samankaltaisia taitoja kuin aikuiset palokuntalaiset. Palokunnassa oppii esimerkiksi letkuselvitysten tekoa, ensiapua, köysien käyttöä ja alkusammutusta.

Lisäksi osallistumme palokuntien välisiin kilpailuihin. Kilpailuja on aina taiteellista lumiveistoskisasta tiukkaa palokuntataitoa vaativaan kalustokilpailuun ja teoreettisesta tietokisasta vauhdikkaaseen liikuntakalustokilpailuun.

Joka kesä osallistumme niin sanotulle isolle leirille, joka kestää noin viikon. Leirillä jokainen nuori osallistuu kurssille, joka vie eteenpäin palokuntauralla. Alkukesästä on yleensä lisäksi vielä lyhyempi viikonlopun yli kestävä leiri.

Milloin harjoitellaan?

Tällä hetkellä nuoriso-osaston harjoituksen pidetään torstaisin klo 17.00-18.30. Pidempään mukana olleiden nuorten ryhmä harjoittelee klo 18.30->.

Lisätietoja:
Osaston johtaja Pauli Riikonen, pauli@kellokoskenvpk.fi, p. 040 533 1906

© 2019 Kellokosken VPK

Theme by Anders NorenUp ↑